Blu2Light

REVOLUTIONAIR
Blu2Light is een revolutionair draadloos lichtmanagementsysteem gebaseerd op Bluetooth MESH technology. Het systeem is eenvoudig in te regelen en biedt vele mogelijkheden. Ten opzichte van een bedrade DALI installatie met routeroplossing is er een enorme besparing te realiseren op de investering van de componenten, maar ook het inregelen is vele malen eenvoudiger en sneller. De aangesloten componenten worden na het scannen van de QR-code automatisch herkent en zichtbaar in de App.

SNEL EN STABIEL
Blu2Light biedt een van de snelste en meest robuuste Bluetooth communicatie.

VEILIG
Bij het ontwikkelen van het systeem heeft de veiligheid een grote rol gespeeld. Per product is er een unieke QR-code waarmee alle componenten zijn versleuteld voor inbedrijfstelling.

STAND-ALONE
Gedecentraliseerde intelligentie zorgt voor een volledige stand-alone werking. Er is geen internettoegang vereist voor het inregelen en het functioneren van het systeem. Optioneel kunnen we wel cloudoplossingen worden geïntegreerd. Het is ook mogelijk de verzamelde data vanuit het systeem te koppelen aan een gebouwbeheersysteem via een open interface op de optioneel toe te voegen gateway.

EENVOUDIG INREGELEN EN GEBRUIKEN
Met de LiNAConnect waarmee het systeem kan worden ingeregeld en LiNATouch app voor de lokale bediening, is er een duidelijke scheiding tussen inbedrijfstelling en dagelijks gebruik.

FUNCTIONALITEIT
Naast het eenvoudig sturen van de verlichting op basis van daglicht en aanwezigheid is het ook mogelijk scenes en groepen aan te maken. Automatische tijdschakelingen kunnen daaraan worden toegevoegd.
Met de MultiSensor AIR is het zelfs mogelijk daglicht, beweging, temperatuur en luchtvochtigheid te meten. Ook is de MultiSensor AIR voorzien van een zelfkalibrerende CO2 meting.
Daarnaast is het systeem geschikt voor beaconing en heatmapping.

SCHAALBAARHEID
Voor toepassing in een enkele ruimte is Blu2Light al zeer geschikt, maar ook voor het intelligent maken van complete gebouwen.

Download hier de brochure