Vacature

Werken bij de expert op het gebied van verlichting en slimme lichtsturingen? Dat zijn wij! Na een succesvolle start zijn we nu toe aan de volgende stap. We zijn een jong bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en hebben ambitieuze plannen om door te groeien. Binnenkort vanuit onze nieuwe locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wij werken aan uitdagende lichtprojecten door het hele land, geven lichtadvies en zorgen voor de levering van een breed assortiment aan lichtoplossingen. SMART Lighting krijgt daarbij ook een steeds groter aandeel.

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST / SALES SUPPORT 32-40 uur

Heb je een commerciƫle instelling en ben je handig met computers? Vind je het leuk om contact te hebben met klanten en leveranciers? Heb je affiniteit met techniek? Ben je creatief? Er is van alles te doen. De ene keer werk je een offerte uit, een ander moment verwerk je een opdracht en zorg je voor de verzending daarvan.
Ook bieden we de mogelijkheid kennis op te doen van slimme lichtsturingen en daar, bij interesse en gebleken geschiktheid, ook mee aan de slag te gaan.

Wij bieden een leuke en uitdagende functie in een klein bedrijf met veel vrijheid en de mogelijkheid om mee te groeien.

Wat heb je nodig?
Motivatie en inzet zijn belangrijker dan opleidingsniveau.
Omdat je contact kunt hebben met fabrikanten uit heel Europa is goede beheersing van de Engelse en Duitse taal wel prettig.

Lijkt dit je wat?
Stuur je motivatie en CV dan naar info @ iniziolichtprojecten.nl
Wil je eerst meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met Gert-Jan Plaisier 06-40327105