BLU2LIGHT

Naast het adviseren en leveren van uiteenlopende lichtoplossingen zijn we ook de partner voor slimme lichtsturingen! Steeds meer wordt verlichting gecombineerd met slimme technieken om uiteindelijk nog meer energie te besparen, maar ook bedieningsgemak speelt een rol. Met Blu2Light by Vossloh-Schwabe bieden we een uniek systeem wat communiceert via Bluetooth.

5 HIGHLIGHTS:
*snel & stabiel >De B2L biedt een van de snelste en meest robuuste Bluetooth-communicatie
*veilig > Hoogst mogelijke systeembeveiliging door de unieke QR-code per product, waarmee alle componenten al versleuteld zijn voor inbedrijfstelling
*stand-alone > Gedecentraliseerde intelligentie zorgt voor een volledige stand-alone werking. Er is geen internettoegang vereist. Beschikbare cloudoplossingen kunnen optioneel worden geïntegreerd.
*open > alle systeemparameters zijn via een open interface beschikbaar via de gateway
*eenvoudig inregelen en gebruiken via de LiNA connect App en de LiNA Touch App

Werkt perfect in combinatie met DALI-drivers. Er is daarvoor geen router oplossing meer nodig! Met 1 sensor bieden we de mogelijkheid tot het sturen van 64 adressen en het creëren van 16 groepen en 16 scenes.
Ook zijn er Blu2Light drivers, RGBW sturing en relais beschikbaar welke direct in het netwerk kunnen worden opgenomen. Met de MultiSesor AIR is het ook mogelijk om Co2 in een ruimte te meten.

Wil je er meer over weten? Vraag gerust om meer informatie of maak een afspraak voor een demonstratie.

Download hier de brochure