LUXENTO AVALINE

Met trots introduceren wij de nieuwe serie inlegarmaturen (bandraster) AVALINE. Een geheel nieuwe ontwikkeling met moderne vormgeving en uitmuntende specificaties. Met een efficientie van >125Lm/W geschikt voor de EIA. De witte kunststof reflectoren met een lage verblindingsfactor van UGR<19 en een uitstraalhoek van 95° hebben een hoog rendement en zijn niet gevoelig voor vuil en vingerafdrukken.

De AVALINE is standaard verkrijgbaar met een lengte van 1720 mm. Kortere lengtes zijn op aanvraag verkrijgbaar. Met 3 verschillende breedte maten, 126mm., 147mm, en 184mm. biedt de AVALINE een perfecte oplossing voor het vervangen van bestaande armaturen, maar ook voor het toepassen in nieuwbouwprojecten. Plenumafzuiging is mogelijk bij de breedte van 147mm. en 184mm.

Met een levensduur van L80B20 80.000 uur biedt de AVALINE een zeer duurzame oplossing. De AVALINE is beschikbaar met een kleurtemperatuur van 3000K, 4000K en 2700-6500K Tunable White voor het toepassen van Human Centric Lighting.

De LED-driver wordt separaat van het armatuur geplaatst wat zorgt voor een betere warmtehuishouding en waardoor het mogelijk is te kiezen voor uiteenlopende dim technieken, maar ook voor slimme draadloze lichtsturingen en koppeling met bestaande gebouwbeheersystemen.

Download hier de AVALINE brochure