Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Geannuleerd

Seminar ‘Ervaar een nieuwe wereld van lichtmanagement’ met Blu2Light

mei 25 - 12:30 tot 17:00

Gratis

Op 25 mei organiseren we een seminar over het revolutionaire lichtmanagement systeem Blu2Light.

Wij nodigen je graag uit om dit seminar bij te wonen. We nemen je mee in het nieuwe, revolutionaire systeem Blu2Light van Vossloh Schwabe.

Dit seminar biedt een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met Blu2Light en hoe het kan bijdragen aan de verbetering van de verlichtingsprestaties en energiebesparingen in gebouwen. Je zult leren over de geavanceerde functies van het systeem, zoals de mogelijkheid om het licht te regelen op basis van natuurlijk licht, aanwezigheid van mensen en de behoeften van verschillende ruimtes.

Een expert van Vossloh Schwabe zal je alles vertellen over het systeem en inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Dit seminar is bedoeld voor alle belanghebbenden die geïnteresseerd zijn in slimme gebouwen en intelligente verlichtingssystemen. Of je nu een gebouweigenaar, -beheerder, elektrotechnicus of verlichtingsontwerper bent, dit evenement is de perfecte gelegenheid om meer te leren over Blu2Light en hoe het jouw organisatie kan helpen om de verlichtingskosten te verlagen en het comfort te verhogen.

Wij hopen je te mogen verwelkomen op ons seminar en kijken uit naar je aanwezigheid.

 

Gegevens

Datum:
mei 25
Tijd:
12:30 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.iniziolichtprojecten.nl/event/blu2light/

Locatie

De Hoofdweg
Hoofdweg Noord 7t
Nieuwerkerk aan den IJssel, 2913LB Nederland
+ Google Maps

Contact

Hoofdweg Noord 7i
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel.: 010-7508880 | 06-40327105
E-mail: info@iniziolichtprojecten.nl
Web: www.iniziolichtprojecten.nl
BTW: NL858431828B01
KVK: 70713189
Webwinkel Keurmerk

Disclaimer

Op het gebruik van deze website is deze disclaimer van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Betaalmogelijkheden

De waardering van www.inizio-cls.nl/winkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.